REGLER & INFORMATION

Læs om centerets regler samt vigtig information nedenfor.

Generelle regler & information

Al træning sker på eget ansvar. Lokalerne er videoovervåget.
Du må ikke bruge nødudgange til ind- og udgang af bygningen eller udluftning af lokalet. Kun hovedindgangen må benyttes til ind- og udgang.
Poulsker fitness er en idrætsforening. Ikke en virksomhed. Lukkeperioder godtgøres ikke ved nedlukning som følge af myndighedernes anvisning.
Mister du din nøglebrik, har du pligt til, straks at meddele det på fitness@pif.dk. En ny nøglebrik koster 100 kr.

Skabene er ikke personlige og skal tømmes efter endt træning. Hængelåse, der ikke er fjernet ved lukketid, vil blive klippet op og indholdet erstattes ikke. Glemte sager opbevares i 15 dage. 

Tøj og sko

Du må kun bruge indendørssko i bygningen. Udendørssko skal aftages i entre. Overtrædelse af dette medfører udelukkelse. Bare fødder og bar overkrop er ikke tilladt. Sømmelig påklædning er påkrævet.

Anvendelse af mobil og kamera

Der vil være musik/lyd i lokalet, og det er foreningen, der bestemmer musikken.
Der må derfor ikke ændres ved musikken, som spilles i centeret.
Hvis du ønsker at høre andet musik, end det der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Vis hensyn til andre – lad din mobil blive i lommen. Det er ikke tilladt at tale i mobil eller tage billeder i centeret.

Adgang til centeret

Nøglebrikken skal vises på forlangende, når der holdes adgangskontrol.
Vi skal vide, hvem der er i bygningen, derfor skal du have nøglebrikken med dig ind ved ankomst. Tager du nogen med ind på din nøglebrik eller låner den ud til andre, mister du din adgang til fitnessbygningen. Overtrædelse af ovenstående kan i sidste instans føre til en politianmeldelse.

Man skal minimum være 15 år for at opholde sig i centeret. Man må ikke opholde sig i centeret, når man er under 15 år. Heller ikke sammen med en voksen.

Fitnessinstruktører

Du kan finde information om fitness instruktørernes vagttider på Facebook eller Instagram.. Du kan få hjælp fra instruktører, hvis du kontakter dem. De kan hjælpe dig med et træningsprogram.

Åbningstider

Centeret har åbent mellem kl. 05.00-22.00. Hver tirsdag kl. 16.30-17.30 er der mulighed for at afhente nøglebrikker. I dette tidsrum vil der også være instruktører i centeret.
Har du ikke mulighed for at afhente din nøglebrik om tirsdagen? Så kontakt os på fitness@pif.dk.

Adfærd

Der må ikke holdes pause på maskinerne. Maskiner må kun anvendes til det, de er beregnet til.
Enhver form for leg er forbudt. Brug hele tiden din sunde fornuft og tænk dig om. Der er andre brugere i lokalet.

DOPING

Poulsker fitnesscentret er et foreningsbaseret træningscenter under DGI. Som medlem af DGI er vi omfattet af Antidoping Danmarks regler. Samarbejdet vil medføre uanmeldte kontrolbesøg. Doping og former for præstationsfremmende midler er forbudt i fitnesscentret og brugen af disse vil medføre øjeblikkelig bortvisning. Medlemskab vil i sådanne tilfælde ikke blive tilbagebetalt.

Behandling af centeret

Det er ikke tilladt at bruge talkum pudder i centeret.
Husk at rydde op efter dig. Vægte skal sættes på plads, sjippetov, bolde og andre redskaber skal lægges på plads efter brug. Vægte skal tages af stængerne. Boksepude må kun benyttes til træning af arme.

Afspritning

Vi opfordrer alle til at afspritte maskiner og udstyr efter brug. Dog er det på eget ansvar at afspritte, hvis man vil sikre sig, at maskinen er rengjort før og efter brug. Du må ikke sprøjte direkte på maskiner og udstyr, men der skal sprøjtes på en klud, hvorefter mediet afsprittes grundigt. Medbring gerne et lille håndklæde til at afdække maskiner eller udstyr og for at skåne miljøet må du også gerne medbringe en klud til at afspritte maskinen med. 

Medbragte drikkevarer

Du må gerne medbringe drikkevarer med tud.
Sæt venligst energidrikke eller andre former for dåser på vores reol. Reolen kan findes i maskinrummet. 

Socialt samværd

Der vil være fri kaffe i caféen i Poulsker Hallen, hvor der kan købes vand m.m. inden for normal åbningstid. Bemærk at krus IKKE må medtages i andre lokaler end caféen.

WiFi

Vi har gæste WiFi i centeret, som er du velkommen til at benytte, når du opholder dig i centeret.
WiFi: PIF_Guest
Kode: Poulsker

Hjertestarter

I tilfælde af en ulykke findes der en hjertestarter på Poulskervej 14A.

Scroll to Top