FITNESS MEDLEMSSKAB

Vælg mellem daglige, ugentlige eller månedlige fitnessmedlemsskaber og tilpas træningen til din livsstil.

Kickstart din rejse mod et aktivt liv med et fitness medlemsskab i dag.

Poulsker Fitness er åbent alle dage fra 05:00 til 22:00 og tilbyder forskellige medlemsskabsmuligheder. Uanset om du er bornholmer, ønsker en kortere træningsperiode eller er turist på Bornholm og ønsker en aktiv ferie, har vi et fitness medlemsskab, som passer til dig. Hvis du gerne vil medbringe en gæst, kan du læse mere om dette længere nede på siden. Husk også at læse centerets regler inden tilmelding. Vi glæder os til at se dig hos Poulsker Fitness!

fitness medlemsskab

Månedligt medlemsskab

Vores månedlige medlemskab er perfekt til dig, som ønsker at få mere bevægelse ind i din hverdag. Fitness medlemsskabet er med automatisk løbende betaling.

Medlemsskabet indeholder:

OBS: Første gang du registrerer dit kort vil du opleve at der står 00,00 kroner ved betaling. Det korrekte beløb trækkes dagen efter. Husk at tjekke din spam indbakke for en bekræftelse.

Vær opmærksom på at der IKKE må medbringes børn under 15 år i centeret. Hvis du har BRK medlemsskab, skal du huske at medbringe dit BRK kort.

Dag- og uge medlemsskaber

Vores dag- og uge fitness medlemsskaber er perfekt til dig som er på ferie på Bornholm eller ønsker at prøve centeret inden du tegner et månedligt fitness medlemsskab.

Medlemsskabet indeholder:

OBS: Første gang du registrerer dit kort vil du opleve at der står 00,00 kroner ved betaling. Det korrekte beløb trækkes dagen efter. Husk at tjekke din spam indbakke for en bekræftelse.

Vær opmærksom på at der IKKE må medbringes børn under 15 år i centeret.

ØNSKER DU AT MEDBRINGE EN GÆST?

Køb 1-dags adgang til centeret for 40 kr. Indbetal beløbet på Mobilepay ‘362347’ med kommentar ‘Fitness’. Betal nemt ved at scanne QR-koden.  

Ofte stillede spørgsmål

Du tilmelder dig ved at vælge det medlemsskab, som passer til dig her. Du kan vælge mellem daglige, ugentlige eller månedlige fitness medlemsskaber. Ved månedlige medlemsskaber skal du afhente en nøglebrik om onsdagen i tidsrummet 16.30-17.30. Ved daglige og ugentlige medlemsskaber modtager du en kode via SMS eller email, som du får adgang til centeret med, ved at indtaste koden ved indgangen.

Bindingsperioden for et medlemsskab er løbende måned.

Nej. Dit medlemsskab er strengt personligt, og kan ikke videregives eller overdrages til andre.

Når du har betalt for dit medlemsskab, skal du afhente en nøglebrik i centeret, som du kan bruge til at komme ind. Nøglebrikken kan afhentes hver onsdag mellem 16.30-17.30, hvor der er instruktører tilgængelige.

Hvis du har købt adgang til 1 dag eller uge, så modtager du en kode via SMS eller email, som du får adgang til centeret med, ved at indtaste koden ved indgangen.

Ja. Der er gratis parkering for medlemmer.

Find vej til os

Scroll to Top